Soron következő eseményeink

 • 22 jún.
  33. MOM Kupa 09:00 AM to 04:00 PM

  A MOM kupasorozat következő állomása a júniusi versenyünk, ami egyéni kategóriában a 33. alkalommal kerül megrendezésre. Szeretettel várunk minden régi és új versenyzőt a MOM Kulturális

 • 14 szept.
  Crokinole World Cup 08:00 AM to 06:00 PM

Az korábbi évek Magyar Bajnokságainak lebonyolítási rendje az idei évtől megváltozik. A legnagyobb változás az, hogy a döntő létszáma 20 főben lett limitálva. A jelenlegi rendszer figyelembe veszi a versenyzők ranglista helyezését és a decemberi döntőbe mind a ranglistáról, mind a kvalifikációs versenyről be lehet majd kerülni. 

 

                              A Magyar Crokinole Szövetség 2017. évi Egyéni Magyar Bajnokság lebonyolítási rendje

 

Az V. Magyar Bajnokságon való indulás joga kortól és nemtől függetlenül mindenki számára nyitott, aki a hivatalos versenyszabályokat tudomásul veszi és elfogadja. Külföldi állampolgárok abban az esetben vehetnek részt a Magyar Bajnokságon, amennyiben magyarországi lakhellyel rendelkeznek, a kvalifikációs verseny előtt már részt vettek a szövetség hivatalos versenyeinek egyikén és már rendelkeznek ranglista ponttal. A döntőbe való sikeres kvalifikációjuk esetén a Magyar Bajnoki címet nem szerezhetik meg!

 

Kétfordulós lebonyolítási rendszer:

- Kvalifikációs verseny, 2017.11.18-án Budapesten (a helyszín még egyeztetés alatt)

- Magyar Bajnoki Döntő, a legjobb 20 versenyző (2017.12.02-án, Budapest, MOMkult)

 

Magyar Bajnoki Döntő:

- A döntőben a legjobb 20 versenyző vehet részt.

- A nevezési határidő időpontjában érvényes aktuális ranglista első 12 versenyzője automatikusan kvalifikálja magát a 2017.12.02-án rendezendő 20 fős döntőbe.

- A döntőbe automatikusan kvalifikáló 12 versenyző nevezési határideje, 2017.11.17-e.

- A fennmaradó 8 indulási helyért kvalifikációs versenyen kell indulnia minden olyan versenyzőnek, aki nem került be a legjobb 12 közé.

- Kvalifikált versenyző(k) visszalépése esetén, további versenyzők nem nyernek automatikus indulási jogot a döntőbe!

- Ebben az esetben, ahányan visszalépnek a döntőn való szerepléstől, annyival több versenyző kerülhet be a kvalifikációs versenyről a decemberi döntőbe.

- Az a ranglista pont alapján kvalifikált versenyző, aki a döntőn nem jelenik meg, automatikusan törli magát a bajnokságról, így ezen a versenyen ranglista pontot sem szerezhet.

 

Kvalifikációs verseny:

- A kvalifikációs verseny indulói, a Magyar Bajnokság kiemelt ranglista pontjait a 21. helyezettől kezdve, arányosan megkapják.

- A kvalifikáción való indulás mindenki számára nyitott és az induláshoz nem szükséges feltétel a korábbi versenyeken való részvétel.

  (kivétel: lásd fentebb a pirossal kiemelt részt!)

- A kvalifikáción kortól és nemtől függetlenül bárki indulhat, aki nem került be az aktuális ranglista legjobb 12 versenyzője közé.

- A ranglista alapján a döntőbe automatikusan bejutott versenyzők, a kvalifikációs versenyen indulóként nem vehetnek részt!

- Alapesetben a kvalifikációs verseny 1-8. helyezettje indulási jogot szerez a 20 fős decemberi döntőbe.

- Visszalépés esetén, az alap létszámon felül, a kvalifikációs versenyről a visszalépettek számával megegyező további versenyző juthat be a döntőbe úgy, hogy a végső létszám a döntő 20 fős limitjét nem haladhatja meg!

- A verseny előtt nyilvánosságra kell hozni az elérhető alap létszámon felüli (8 fő) kvalifikációs helyek számát!

- Amennyiben a selejtezőt követően történik visszalépés, akkor a kvalifikációs verseny döntőbe jutott versenyzőit közvetlenül követő helyezettek szerepelhetnek tartalékként a döntőben.

 

 • All
 • Crokinole
 • Krokinole
 • Verseny
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
load more hold SHIFT key to load all load all